25 Şubat 2015 Çarşamba

Bir Köpek ile Baykuşun Dostluğunu Anlatan 5 Güzel Fotoğraf...

    Bu sevimli baykuş ve mağrur bakışlı tatlı köpeğin dostluklarını gören; profesyonel Alman fotoğrafçı Tanja Brandt zaten birbirinden güzel kompozisyonlarla hayvanların şirin ve vahşi dünyalarını fotoğrafladığı için, bu sevimli iki dostu da fotoğraflamış. Ortaya birbirinden güzel fotoğraflar çıkmış.
    Arkadaşını sahiplenen bu çoban köpeğinin ismi İngo, minik sevimli dostunun adı ise Poldi. Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi çok iyi anlaşıyorlar, Tanja Brandt yine çok iyi işler çıkartmış.

Hayvanların sağduyu davranışları ve birbirleriyle cins farkı gözetmeden uzlaşabilmelerinin en iyi örneklerinden biri Köpek İngo ve Baykuş Poldi nin dostlukları. Bunu fotoğraflayıp dünyaya göstermek de hem çok güzel bir örnek hem de ortaya çok hoş fotoğraflar çıkıyor.







Birçok hayvan ile fotoğraflar çeken ünlü fotoğrafçı, günümüzdeki teknolojinin ilerlemesiyle yabana atılan fotoğrafçılık mesleğinin aslında teknoloji ya da fotoğraf makinesi piyasasıyla ilgisi olmadığını, önemli olanın kompozisyon oluşturmak ve olağandışı açılardan fotoğraflayabilmekle ilgili olduğunu kanıtlar nitelikte fotoğraflar çekiyor.


Aynı şekilde bu sevimli çoban köpeği İngo nun yetişkin bir şahinle de pozları bulunuyor. Evcil hayvanlarının doğada koşarken, zıplarken profesyonel fotoğraflarını çektirmek isteyenler de, Tanja Brandt a ulaşıyorlar. Ayrıca av köpekleri ile yaptığı fotoğraf çalışmaları da çok güzel.








En güzel pozlardan biri de ikisinin de gerçekten sanki kitabı okuyabiliyorcasına dikkatli bakışlarının oluşturduğu bu poz. Bu profesyonel ve birbirinden keyifli fotoğrafların ortaya çıkmasında tabiki Çoban köpeği İngo ve Baykuş Poldi nin katılımları ve güzel pozları da çok önemli..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder