14 Mart 2015 Cumartesi

Londradaki Kedilere Özel Cafe

    Kedi severlerin düşünülerek hazırlandığı cafede çok sevimli kediler görebilmeniz mümkün. Cafe sahibi Layd Dinah, bu konsepti kedi severlere özel tasarlayarak oluşturduğunu belirtiyor.
    İlk başta bakıldığından aslında burası bir kedi mağazası ancak aynı zamanda klasik bir menü ile konuklarına çay, kahve ve kek de sunan bir cafe. Londra nın Tower Hamlets Kasabasında yer alan mekan, çeşitli barınaklardan gelmiş 11 sevimli kedisi ile gelen müşterilerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Kedilerle kafe içinde oynayabilmek için odalar bulunuyor. 5 sterlin karşılığında kedi odasında istediğiniz kadar kalabiliyorsunuz. Cafenin tasarımıda bu sevimli dostlar göz önüne alınarak yapılmış. Kediler içinde tırmanma ve tırmalama tahtalarının ve insanların yoğun ilgisinden bunaldıklarında kaçabilecekleri, sadece kedilere özel bir bahçenin bulunduğu hoş bir ortam bu çayevi.
    Ayrıca akşamları dükkan kapalı olsa dahi, cafenin penceresinden veya meraklı konuklar için hazırlanmış web sitesinin canlı izleme panelinden kedileri görebilmeniz mümkün. Japonya da da çok ünlü bir cafe fikri olan kedi cafe dünyanın çoğu yerinde kedi severler için açılabilir bir fikir kapsamında. Londra da çok popüler olan bu kedi cafe, yeni fikri olan House of Hounds projesi ile de köpek konseptli cafe fikrini de hayata geçirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder