30 Eylül 2015 Çarşamba

Gösteri Atları ve Eğitimleri / Lord of The Horses Endulus


    Gösteri atları, hayvanların süslediği şov dünyasının vazgeçilmezlerindendir. Atlar çok sadık ve akıllı canlılardır, bu nedenle eğitimleri oldukça kolaydır. Gerekli ilgi ve eğitimi onlara verirseniz, onların davranışlarında ve günlük hayatlarında bunları kullandığını gözlemleyebilirsiniz.


    Şu an dünyada sergilenen en büyük at gösterilerinden biri "Lord of The Horses Endulus" yani "Atların Lordu". Bu yıl Türkiye' de de düzenlenen atların inanılmaz şovu başta çocuklar olmak üzere, her yaş grubundan izleyenleri büyüledi. Bu özel eğitimli atların eğitimcisi Alex Gione, atlara fısıldayan adam olarak tanınıyor.
    Düzenlenen şov da sahnede birbirinden güzel ve zeki 40 endülüs atının muhteşem gösterilerini izlemeniz mümkün.


    Atlar binlerce yıldır tüm insanlığın can yoldaşı ve yardımcısı olmuştur. Tabi ilk olarak doğadaki vahşi hayatlarından koparılıp, evcilleştirilerek bu süreç başlamıştır. Gösterilerde rol alan atlara da benzeri şekilde fakat çok daha farklı tekniklerle çeşitli roller öğretiliyor. Benim en sevdiğim hareketlerinden biri olan ön ayaklarıyla eğilerek başlarıyla sevimli bir şekilde selam verme hareketi gibi birçok yürüme şekli ve gösteri içindeki farklı rollerle inanılmaz görsel şovlar ortaya çıkabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder