3 Nisan 2015 Cuma

Zengin Arapların Vahşi Hayvan Besleme Modası...

    Resimlerde olduğu zengin arapların paranın çokluğundan ne yapacağını şaşırmalarının göstergesi. Bu yeni bir moda akımı haline gelerek, çoğu birbirinden görüp, bu modaya uyma çabasında.
    Vahşi doğaya ait bu güzel canlıları evcil bir köpek gibi tasmaya takarak gezdirme çabaları ve bunun da üzerine bir de çok pahalı arabaları ve besledikleri vahşi hayvanlarıyla verdikleri ilginç pozlar. Hatta aslanlarının ağzına, ellerini, kafalarını koyarak fotoğraf çektirenlerle, kuzuyu parçalattrırıp kanlar içinde yerken fotoğraf çektirenler de var.
    Yaşam tarzları her ne kadar inandıklarını düşündükleri din ile uyumlu olmasa da ayrıca bu hayvanlara da bu şekilde davranmaları gerçekten gereksiz. Fotoğraflar paranın malesef her kapıyı açabileceğini gösteriyor.
    Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelerde yaşayan zenginlerin son modası da artık besledikleri bu vahşi hayvanlarını, son model pahalı arabalarına bindirerek şehirde gezdirip, gösteriş turu atmak. Besledikleri hayvanlar grubunda ise, şahin, timsah, çita, aslan, kaplan, maymun gibi vahşi hayvanlar bulunuyor.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder