8 Nisan 2015 Çarşamba

Dünyanın en Büyük Tavşanı (World' s Biggest Rabbit)

    İsmi Darius olan bu sevimli tavşanın en büyük özelliği Gunnies Rekorlar Kitabına girerek Dünyanın en büyük Tavşanı ünvanına sahip olması.
    Peluş oyuncak gibi görünen Darius 1.3 metrelik dev boyutuyla herkesi şaşırtıyor. Dünyanın en büyük tavşanı olan Darius "World' s Biggest Rabbit" tam 22.2 kilo ağırlığında. Diğer yetişkin tavşanların dahi yanında çok küçük kaldığı devasa tavşan Darius yılda toplam 2 bin adetten fazla havuç ve 700 adet civarı elma tüketiyor.
    Tavşan Darius un sahibi olan Annette Edwards yıllık havuç, elma ve sebze maliyetinin kendisine toplam 5 bin pound a geldiğini olduğunu söylüyor. Ayrıca kızı Mia ile Dairus un yan yana oldukları fotoğraflarda tavşan Dairus dev cüssesiyle neredeyse Mia nın boyuna yakın görünüyor.
    Tam bir evcil hayvan olan dünyanın en büyük tavşanı Darius, aynı ev kedisi gibi kanepede oturup, sahipleriyle televizyon izliyor ve gün içinde birçok havuç tüketiyor. Bir gün boyunca bolca elma, lahana ve 12 adet civarı havuç yiyen sevimli tavşan oldukça masraflı görünüyor. Gerçekten de çoğu köpeğin cüssesinden büyük olan tavşan Darius görenleri şaşkına çeviriyor.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder