3 Ekim 2014 Cuma

Çamaşır Makinesinde Yıkanan Kedicik


     Güney Afrika' da yaklaşık 2 saat yıkanan kedi neysi ki hayatta kalmayı başarabildi. Habere göre; 63 yaşındaki Karin Bennett' in çamaşır makinesini çalıştırdıktan sonra, kedisi Tabitha' nın etrafta olmadığını fark ettiği belirtiliyor.
     Karin kedisini çamaşır makinesinin içinde dönerken görmüş fakat gördüğünde kedicik 1 saat 45 dakikadır oradaymış. Kedisini oradan çıkartıp, hemen veterinere götürmüş. 
    Yıkanan ve çalkalanan Tabitha' nın hipotermi olduğu ve ciğerlerinde su bulunduğu tespit edilmiş. Durumu çok ağır olmayan kediyi 5 saat sonra eve götürmesine izin vermişler. 
    "Veteriner bana kedimin 9 canından 7 sini kaybettiğini söyledi" diyen Bennett, Tabitha' nın tasarruf yapmak için çamaşırları soğuk suyla yıkaması sonucu hayatta kalabildiğini söylemiş.
    Tabitha her kedi gibi yaptığı bu yaramazlığı kısa süre içinde unutmuş ve "tehlikeli" yerlere saklanma alışkanlığını sürdürüyormuş.
    Kediler çok meraklı ve kapalı dar alanlara girmeyi de çok seven hayvanlardır. Bu merakları çoğu zaman başlarına büyük dertler açsalarda yaşları ilerledikçe biraz azalıp durulmaya gidecektir ama asla tamamen bitmeyecektir. Evde beraber yaşadığımız bu minik dostlarımız için, özellikle daha dikkatli olalım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder