17 Aralık 2016 Cumartesi

Kedi Bart Öldükten 5 Gün Sonra Dirildi

Kedi Bart Öldükten 5 Gün Sonra Dirildi

Son zamanlarda herkesin zombi kedi olarak nitelendirdiği Kedi Bart Öldükten 5 Gün Sonra Dirildi. ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda, Bart adındaki kediye araba çarpmış ve çarpan kişi onu kanlar içinde sokakta bırakıp gitmişti.


    Sahibi Ellis Hutson kedisini fazla umursamayarak kendisinin gömmeye dayanamayacağını söyledi ve bu iş komşusuna kaldı. Sahibinin komşusu tarafından gömülen Bart, 5 gün sonra üstü başı çamur ve kan içinde miyavlarken bulundu. Komşu Albirtton bu olay karşısında şok olmuştu, çünkü onun öldüğünü sanarak gömmüştü.

Kedinin Sahibi Umursamadı

    Kedi Bart'ın sahibi bu duruma sevindiğini belirtse de Bart'ın tedavi masraflarının çok olduğunu söyleyerek onu bir sağlık kuruluşuna bırakıp gitti.  
    Cesur Kedi Bart çok ağır yaralandığı için 7 hafta bpyunca beslenme tüpü ile tedavi gördü, bu esnada te gözünü de yitirmişti. Herkesin Zombi Kedi Bart olarak tanıdığı zavallı kedicik her nekadar sahibi tarafından umursanmamış olsa da dünyanın her yerinden gelen tedavi yardımları birikerek 9,000 dolarlık bir bağışa dönüştü.

Bart Koruyucu Ailesiyle Artık Çok Mutlu

Kurtarıldığı andan itibaren ona çok iyi bakan, göz kulak olan koruyucu ailesi Bart'ı evlat edindi. Cesur Kedi Bart yaşadığı onca kötü günden sonra, hakkı olan sevgiyi yeni yuvasında buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder